Свръхчовешки Интелект.

Английският език е като въздуха.
Макс Гурвиц

Здравей, аз съм Георги от Свръхчовекът с Георги Ненов.

Знаеш, че в последните епизоди на подкаста обсъждам с гостите си необходимостта да владееш чужд език. А знаеш ли защо? Защото вярвам, че английският е отворил безкрайно много врати за мен и чрез него съм създал стотици приятелства.


Без значение дали ти предстои подготовка за интервю или искаш да изпълниш своето новогодишно обещание или пък планираш пътуване до друга точка на света или пък искаш да четеш Хемингуей в оригинал, английският език би ти помогнал да общуваш с повече хора и да развиваш себе си по-лесно посредством книги, курсове и обучения. Според мен и моите приятели от Езикови училища “Интелект” всеки може да научи чужд език. Първата стъпка за това е обективно да установим твоето ниво.Често задавани въпроси?

Колко време продължава тестът?

Тестовете ни за определяне на езиковото ниво са комбинация от методологически издържани въпроси, съответстващи на европейската езикова рамка(ЕЕР), и иновативна технология за генериране на определен брой въпроси. Средната продължителност на тест е около 15 минути.

Какво време трябва да отделя, за да го направя?

Времето, което е необходимо да отделите, за да направите теста е индивидуално. Нашите статистики показват, че средното времетраене спрямо език, ниво и настоящи знания е около 15-20 минути.

Мога ли да видя допуснатите грешки, как ще получа информация?

Ние смятаме, че трябва да се учим от грешките си, и че те са част от нашето самоусъвършенстване. Затова всеки, който финализира своя тест, ще получи на имейл информация за допуснатите грешки.

Какви въпроси съдържа тестът?

Съдържанието на всеки тест се състои от избираеми въпроси, свързани с граматиката и лексиката на избрания от Вас език..

С какво техническо време разполагам, за да направя теста? Мога ли да направя теста по-късно? Как ще получа напомняне?

Техническото време, с което ще разполагате, за да завършите своя тест е 72 часа (3 дни). Това означава, че можете да започнете теста си сега, и когато е удобно за Вас да го завършите по-късно. Ако забравите, не се притеснявайте, ние ще Ви напомним с кратко известие по имейл.

Ще получа ли потвърждение за успешно направен тест? Как?

Всеки, финализирал своя тест ще получи потвърждение на имейл.

В какви срокове ще получа резултат от направен тест?

В зависимост от посочения интерес във формата вдясно, ще получите информация за Вашия резултат. Ако се интересувате от онлайн обучение или просто искате да определите нивото си, моля посочете електронна поща за връзка. Ако имате интерес към присъствено обучение, наш консултант ще се свърже с Вас в рамките на един работен ден, след финализиране и преглед на теста.

Здравей, аз съм Георги от Свръхчовекът с Георги Ненов.

Знаеш, че в последните епизоди на подкаста обсъждам с гостите си необходимостта да владееш чужд език. А знаеш ли защо? Защото вярвам, че английският е отворил безкрайно много врати за мен и чрез него съм създал стотици приятелства.


Без значение дали ти предстои подготовка за интервю или искаш да изпълниш своето новогодишно обещание или пък планираш пътуване до друга точка на света или пък искаш да четеш Хемингуей в оригинал, английският език би ти помогнал да общуваш с повече хора и да развиваш себе си по-лесно посредством книги, курсове и обучения. Според мен и моите приятели от Езикови училища “Интелект” всеки може да научи чужд език. Първата стъпка за това е обективно да установим твоето ниво.